Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Vali Yazıcı, Sporcu Öğrenciler ile Bir Araya Geldi - Altıeylül Gazetesi
   
 Vali Yazıcı, Sporcu Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Vali Yazıcı, Sporcu Öğrenciler ile Bir Araya Geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.4.2018 - 16:06:22 


Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği ‘Sporda Yetenek 10’la Gelecek’ etkinliklerinde sporcu öğrencilerle bir araya geldi.


Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği 'Sporda Yetenek 10'la Gelecek' etkinliklerinde sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenciler, Sporda Yetenek 10'la Gelecek Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerde hünerlerini sergilediler. Festival havasında geçen etkinliklerde öğrencilerin gösterdiği performans ve mücadele ise renkli görüntülere sahne oldu. Altıeylül 50.Yıl Parkında düzenlenen etkinliklerde öğrenciler Karate, Güreş, Judo, Okçuluk, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Bocce, Dart, Oryantiring, Badminton, Cimnastik ve Kort Tenisi branşlarında gösteriler düzenlendi.

Vali Yazıcı, "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" Projesinden iyi sonuçlar aldıklarını ve kursların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Çocuklarımızın spor bilinciyle yetişmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuk ve gençlerin boş vakitlerini sistemli ve eğitici oyunlarla keyifli hale getirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak, sosyalleşmeleri ve sosyal kimlik sağlamalarına yardımcı olmak yine hedeflerimiz arasında.

Bu projenin hedefi dezavantajlı grup alt gelir gruplu ailelerin çocuklarının sporla buluşmalarının sağlanmasıdır. Ülkemizin geleceği gençlerimize ve çocuklarımıza emanet, çocuklarımızın nitelikli birer eleman olması, bir takım değerlerle donanımlı olması çok önemli. Buradaki her yönetici de bundan sorumlu. Hep beraber özellikle spor yapma imkanı bulamayan ailelerin çocuklarına düzenli olarak spor yaptıracağız.

Spora destek vererek öğrencilerimizin boş zamanlarında spor yapmalarını sağlamamız gerekiyor. Spor yaptıkları zaman derslerinde de başarılı olurlar. Çünkü kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olurlar" şeklinde konuştu.

Altıeylül 50.Yıl Parkında düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - BALIKESİR


 Editör :  murat topal

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Altıeylül Gazetesi

 Kategori  SPOR

487 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 145
 Dün : 278
 Toplam : 401975
 Ip No : 44.222.142.210
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.