Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Başkan Kafaoğlu Açıklaması - Altıeylül Gazetesi
   
 Başkan Kafaoğlu Açıklaması

Başkan Kafaoğlu Açıklaması
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.3.2018 - 17:42:55 


21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle Balıkesir Altıeylül Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, down sendromlu çocukları yılın sadece bir günü değil her gün hatırlamak gerektiğini söyledi.


21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle Balıkesir Altıeylül Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, down sendromlu çocukları yılın sadece bir günü değil her gün hatırlamak gerektiğini söyledi.

21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle Balıkesir Altıeylül Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen etkinlik Vali Ersin Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Kafaoğlu, bu özel çocukların hayatlarını kolaylaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirerek şunları söyledi: "Bugün 21 Mart Down Sendromlular günü. Öncelikle bu çocuklarımızı sadece bir gün hatırlamakla olmaz. Hayat devam ediyor. Gün 24 saat. Ay 30 gün, yıl 365 gün. Senenin bir gününde hatırlayıp diğer günlerde unutmak asla olmaz. Tabi buradan maksat bir farkındalık oluşturmak. Toplumun içinde bu kardeşlerimizin de yaşadığını diğer fertlere duyurmak konusunda bugünlerin ciddi katkısı oluyor. Asla yalnız değilsiniz. Yalnız yürümeyeceksiniz. Yalnız olmadığınızın göstergesi burada açıkça gözleniyor. Devletimiz uzun zamandır bu çocuklarımızı topluma kazandırabiliriz bunun için çalışıyor. Özellikle son 10-15 yıldan bu yana bu kardeşlerimizle ilgili özel eğitim merkezlerine bizzat devlette girerek bu mekanı kazandırdı. Özel eğitim yapan diğer özel eğitim kurumlarını da devletimiz destekliyor. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Her bir fert bizler için önemlidir. Balıkesir'de 1 milyon 205 bin insanımız var. Onların tamamına ulaşmak, tamamını mutlu ve huzurlu kılmak için çalışıyoruz. Bu yavrularımız da bizim yavrularımız. Asla onları yalnız bırakmayacağız. Hayatın içinde hep beraber onların yaşamını kolaylaştırmak, velilerinin hayatını kolaylaştırmak noktasında üzerimize düşen her görevi yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum."

Program kapsamında down sendromlu çocukların hazırladığı gösteriler sergilenirken, yapılan etkinlik izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. - BALIKESİR


 Editör :  murat topal

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  murat topal

 Kategori  HABER

345 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 439
 Dün : 526
 Toplam : 412502
 Ip No : 18.118.226.105
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.