Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Balıkesir 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı - Altıeylül Gazetesi
   
 Balıkesir 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

Balıkesir 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 20.5.2021 - 11:07:09 


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tüm şehirde büyük bir coşkuyla kutladı. 8 ilçeyi kortejle selamlayan Başkan Yücel Yılmaz, saat 19.19’da ise Cunda Köprüsü üzerinde İstiklal Marşı’nı okudu.


Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı muhteşem bir kortejle, 8 ilçede gümbür gümbür kutladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 102 yıl önce Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan, Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının anısına geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını Bandırma’dan başlattı.

MİLLİ TAKIM FORMASIYLA PEDAL ÇEVİRDİ

Bandırma Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine de katılan Başkan Yücel Yılmaz, sonrasında Bandırma 100. Yıl Mahallesi NATO Caddesi’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turunu başlattı. Üzerinde Milli Takım formasıyla gençlerle birlikte Bandırma sokaklarında pedal çeviren Başkan Yılmaz’a; şehrimizi ve ülkemizi uluslararası arenalarda temsil eden milli sporcular da eşlik etti. Ardından motosikletliler, zabıta ve itfaiye araçlarının da bulunduğu büyük bir kortejle, araç üzerinden halkı selamlayarak Havran’a doğru yola çıkan Başkan Yılmaz, burada Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile Havranlılar’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19.19’DA İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Sonrasında sırasıyla; Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık’ta vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Yücel Yılmaz, tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile saat: 19.19’da, o sırada bulunduğu Cunda Köprüsü üzerinde İstiklal Marşı’nı okudu.

19 MAYIS HEYECANINA ORTAK OLDULAR

Başkan Yılmaz, son olarak merkez ilçelerde; AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Tayfun Tursun, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhiddin Diker ile birlikte üzeri açık otobüsle vatandaşları selamlayarak 19 Mayıs heyecanlarına ortak oldu. Program, Atatürk Anıtı’nda korteje katılanlarla birlikte başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehit ve Gaziler adına İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN MESAJ

Kurtuluş Savaşı’nın Başkahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı gün olan 19 Mayıs’ı, her yıl büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin; yerel, ulusal ve uluslararası ölçekte daha da başarılı olmaları için adımlar atmaktayız. Bağımsızlık uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve güzel bir hayat diliyor, Cumhuriyet’imizin emanet edildiği, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin ve tüm kıymetli hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.


 Editör : Gözde TOPAL

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Gözde TOPAL

 Kategori  HABER

500 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 378
 Dün : 526
 Toplam : 412441
 Ip No : 3.14.83.223
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.