Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Başkan Yılmaz: İBB'den iyi niyetli bir talepte bulunduk, olumlu yanıt bekliyoruz - Altıeylül Gazetesi
   
 Başkan Yılmaz: İBB'den iyi niyetli bir talepte bulunduk, olumlu yanıt bekliyoruz

Başkan Yılmaz: İBB'den iyi niyetli bir talepte bulunduk, olumlu yanıt bekliyoruz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.10.2020 - 14:08:01 


BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, yol kenarlarında bulunan ve 'dikey bahçe' olarak adlandırılan yeşilliklerin yerine grafiti çalışmaları yapılmasıyla sökülen dikey bahçelerin ve ekipmanların Balıkesir'e verilmesini istedi.


BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, yol kenarlarında bulunan ve 'dikey bahçe' olarak adlandırılan yeşilliklerin yerine grafiti çalışmaları yapılmasıyla sökülen dikey bahçelerin ve ekipmanların Balıkesir'e verilmesini istedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İyi niyetli bir talepte bulunduk. İnşallah, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden olumlu bir cevap bekliyoruz" dedi.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan imzasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gönderilen dilekçeyle, kaldırılan ve kaldırılması planlanan bitki, saksı, sulama ekipmanları, konstrüksiyon malzemeleri ve aydınlatma ekipmanları talep edildi. Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Yücel Yılmaz, hiçbir kaynağın zayi olmasını istemediklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Genel sekreterliğimiz 15 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne iyi niyetli bir yazı yazdı. Yazdığı yazıda, bu duvar süsü olarak kullanılan dikey bahçelerin, atıl kalmaması kullanılması için bunları Balıkesir Belediyemizde değerlendirebileceğimizi düşündük. Çünkü, gerçekten kullanmak istediğimiz çok duvarımız var. İyi niyetli bir talepte bulunduk. İnşallah, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden olumlu bir cevap bekliyoruz. Tabii, bizim Balıkesir il sınırlarımız bayağı büyük. Bandırma'mızdan Burhaniye'mize, alt geçitlerimizin olduğu veya peyzaj ihtiyacı olan yükseltilerimizin olduğu her yerde en detaylı şekilde kullanacağız. Eminim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız bu talebimize olumlu cevap verecektir. Çünkü hiçbir şeyin israf olmasını o da istemeyecektir. Temasımız olmadı. Biz basından takip ettik. Şu anda söküldüğünü de görünce, bir an önce talep yazımızı yazalım ki bizden önce kimse davranmadan, Balıkesir Büyükşehir öncü olsun. İlk talep edene genelde verilir. Bunların hepsi ülkemizin ortak değerleri. Bir yerde kullanılmıyorsa, mutlaka kullanılacak bir yer vardır. Biz de sağlam bir şekilde onları alıp, Balıkesir Belediyemizde kullanmayı talep ettik" dedi.

 Editör : Gözde TOPAL

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Gözde TOPAL

 Kategori  HABER

528 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Mayıs 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 410
 Dün : 462
 Toplam : 414972
 Ip No : 3.15.143.181
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.