Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Milletvekili Subaşı: "Farklı Yollara Başvuranlar Kesinlikle Kaybedecektir" - Altıeylül Gazetesi
   
 Milletvekili Subaşı: "Farklı Yollara Başvuranlar Kesinlikle Kaybedecektir"

Milletvekili Subaşı:
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.1.2019 - 16:57:48 


AK Parti Balıkesir Milletvekilli Yavuz Subaşı, "Aba altından sopa göstermiyorum, direkt söylüyorum; aday belirleme süreci ile alakalı farklı yollara başvuranlar kesinlikle kaybedeceklerdir" dedi.


AK Parti Balıkesir Milletvekilli Yavuz Subaşı, "Aba altından sopa göstermiyorum, direkt söylüyorum; aday belirleme süreci ile alakalı farklı yollara başvuranlar kesinlikle kaybedeceklerdir" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir ve Mustafa Canbey ile AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Gönen'de Gönenli Mehmet Efendi'yi Anma paneline katıldı.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ilk olarak AK Parti Gönen İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Gönenli Yavuz Subaşı, yaptığı konuşmada "Son günlerde AK Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışına giren arkadaşlarımın yanlış kanılara girdiğini gördüm. Sırf bu yüzden bir aydır Gönen'e gelmiyorum. Şu benim yakınım bu benim arkadaşım diye bir şey yok bir tek şey var o da burada aday adayı olan 13 arkadaşım da benim başkan adayımdır. Sayın Cumhurbaşkanım kimi aday olarak gösterirse onunla hep birlikte AK Parti bayrağını daha yükseklere taşıyacağız. Aba altından sopa göstermiyorum, direkt söylüyorum; aday belirleme süreci ile alakalı farklı yollara başvuranlar kesinlikle kaybedeceklerdir. Bunu böyle bilin, nereden biliyorsunuz bu aday adayların haricinde bir ismin çıkmayacağını. Önümüzdeki hafta içerisinde kesin aday belirlemesinin tamamlanacağı inancındayım" dedi.

"Büyükşehiri kazanacağız"

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ise "Gönen bizim için çok önemli, Sayın Vekilimiz Yavuz Subaşı'nın da değindiği gibi bir tek amacımız var o da, AK Parti'nin oy oranlarını arttırmak. Bunun için çalışacağız ve 20 ilçe ile birlikte Büyükşehiri de kazanacağız. Bugün burada bulunma sebebimiz Merhum Gönenli Mehmet Efendi'yi Anma Paneli'ne katılmak. İleriki günlerde sizlerle ve AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayının belirlenmesi ile birlikte çalışmalar sürdüreceğiz" dedi. Daha sonra AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir ve Mustafa Canbey de selamlama konuşması yaptı.

Vekiller ve AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Ergun, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Gönen İlçe Müftülüğü ve Gönen Belediyesi tarafından hazırlanan ve Moderatörlüğünü Araştırmacı Gazeteci Yazar Mehmet Kamil Berse'nin yaptığı ve Din İşleri Yüksek Kurulu Emekli Üyesi Recep Akakuş ve Sultan Ahmet Camii Emekli İmam Hatibi Emrullah Hatipoğlu'nun konuşmacı olduğu Gönenli Mehmet Efendi'yi Anma Paneline katıldı.


 Editör : Gözde TOPAL

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Gözde TOPAL

 Kategori  HABER

328 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Mayıs 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 218
 Dün : 473
 Toplam : 416229
 Ip No : 18.225.255.134
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.